+ پرشین ، تالار گفتگوی ایرانی ها » عمومی: اخبار ، سرگرمی ، تازه ها ، ورزش و... » گفتگوی آزاد  » منطقه آزاد پرشين
 بدو بيا جنس مخالفت رو ضايع كن (دعوا بين دخترا و پسرا ) New and HOT ‎‎! HOT‎! HOT

نام کاربري: ذخيره؟
رمز عبور:
Share/Bookmark كلوب بازيهاي آنلاين |دامين رايگان |قرآن آنلاين |تولبار فارسي |طالع بيني |جهت ديدن لينکها بايد عضو سايت باشيد ، براي عضويت کليک کنيد
صفحه: [1] 2 3 4 5 6 ... 17   بالا
موضوع: بدو بيا جنس مخالفت رو ضايع كن (دعوا بين دخترا و پسرا ) New and HOT ‎‎! HOT‎! HOT  (دفعات بازدید: 6032 بار) اختيارات جستجو
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
« : 15 مرداد 1388,ساعت 12:35:13 »
ايمان
مدير

تشکر شده 74
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 863

ديدن مشخصات
بدو بيا جنس مخالفت رو ضايع كن (دعوا بين دخترا و پسرا ) New and HOT ‎‎! HOT‎! HOT

* بدو بدو دعوا شد آخ جوووووووووون *

با سلام
تصميم داريم دخترا و پسرا رو بندازيم به جون هم ببينيم آخرش به كجا ميرسه!
 مشاجره

قوانين
1 - افرادي كه جنبه شوخي و ادب كافي ندارند به هيچ وجه در اين بخش فعاليت نكنند .
2 - اين بحث فقط جنبه سرگرمي داره
پس اگر كسي  ضايع تون كرد ناراحت نشيد و در چارچوب ادب شما هم جواب بدين .
3 - هيچ كس حق توهين و افترا به فرد يا افرادي رو نداره .
4 - در صورتي كه با شخص معيني تصميم داريد شوخي كنيد اولا مطمئن بشيد كه طرفتون جنبه شوخي روداره
در ثاني اگر جواب دندان شكن شنيديد ناراحت نشيد .
5 - در صورت مشاهده عدم رعايت اين قوانين پست شما ویرایش یا حذف شده و تذکر داده خواهد شد .
6 - در صورت دریافت بیش از سه تذکر از طرف مدیران اکانت شما حذف می گردد .

اعضای شرکت کننده در صورت مشاهده عدم رعایت قوانین فوق از طرف دیگران موضوع را سریعا به مدیران سایت اطلاع دهند .
با سپاس

موضوع دیگه اینکه لطفا كسي پست الكي نده .
منظورم اينه كه كسي نياد نظر نفر قبل رو تائيد كنه .
لطفا پستاتون شامل نظريه هاي جالب و اساسي و كارساز و يا جوابيه باشه.
نميخوام الكي تعداد پست ها بره بالا .
چند وقت ديگه افرادي كه وارد سايت ميشن اگه ببينن تعداد پست ها زياد و طولاني هستش مطمئنا حوصله خوندن ندارن و ميرن .

پيروز و سربلند باشيد .
« آخرين ويرايش: 15 تير 1389,ساعت 18:10:14 توسط علی » خارج شده است

هركه را از دست میدهیم بی آنكه بخواهیم پاره ای از وجود ما را میبرد پس سعی كن كمتر از دست بدهی تا وجودت صد تكه نشود
« پاسخ #1 : 15 مرداد 1388,ساعت 14:02:08 »
ايمان
مدير

تشکر شده 74
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
پاسخ : دعوا بين دخترا و پسرا (بدو بيا جنس مخالفت رو ضايع كن)

اول از همه خودم شروع ميكنم
فحش ندينا
فقط جواب بدين
.
من نميدونم خدا اين دخترا رو واسه چي آفريد؟
آخه اينا چه خاصيتي دارن؟
از سوسك كه ميترسن!
از اون هيكل گنده شون خجالت نميكشن كه از يه سوسك  3گرمي ميترسن!!!!!
هيچ كار مفيدي هم كه بلد نيستن
فقط يه چيزي رو خيلي خوب بلدن اون هم پول خرج كردنه
البته پول خودشون رو نه ; پول پدر محترم يا شوهر بيچاره رو خوب بلدن خرج كنند.
من مطمئنم كه خدا نميخواسته اينا اينجوري بشن!
قبل از اين كه كاملا آماده , و به بهره برداري برسن اين فرشته هاي شيطون اومدن دست كاريشون كردن و درشون تغييرات اساسي ايجاد كردن! (در اين يه مورد 60% مطمئنم) .
« آخرين ويرايش: 15 مرداد 1388,ساعت 14:48:41 توسط علی » خارج شده است

هركه را از دست میدهیم بی آنكه بخواهیم پاره ای از وجود ما را میبرد پس سعی كن كمتر از دست بدهی تا وجودت صد تكه نشود
« پاسخ #2 : 15 مرداد 1388,ساعت 14:44:03 »
mohadese
عضو فعال
**

تشکر شده 25
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 246

ديدن مشخصات

اول اينكه دخترا از سوسك نمي ترسن، چندششون ميشه.البته به پسرا حق ميدم كه اين موضوع رو درك نكنن چون تشخيص يه چيز تميز و كثيف واسشون سخته!!! حالا پسرا چه سودي دارن؟؟؟ جز اينكه به فكر شكمشون باشن و اينكه دستور دادن به ديگران رو از افتخارات خودشون ميدونن كار ديگه اي هم بلدن؟؟؟؟ دو روزم كه خانوما خونه نباشن كه خونه رو به گند مي كشن!!! در ضمن اقايون ميرن سر كار واسه چي؟؟ پولشون رو مي خوان كجا خرج كنن پس؟؟ كلي از خرج ها رو كه خانوما واسه خونه انجام ميدن!!! اين همه تو خونه زحمت مي كشن خوب يه كم پولم خرج كنن.چي ميشه مگه؟؟ (البته تو اين مورد من شخصا اصلا دوست ندارم نياز مالي به شوهرم داشته باشم!)
خارج شده است

دیگران را ببخش نه به خاطر اینکه آن ها سزاوار بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی
« پاسخ #3 : 15 مرداد 1388,ساعت 15:28:00 »
علی
ناظم

تشکر شده 175
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3,373

پندار نیک ، گفتار نیک ، کردار نیک

ديدن مشخصات WWW

آخه اگه اینطوری نیست پس چرا مردهای بدبخت بعد از ازدواج زودتر پیر میشن و شما خانمهای محترم بعد از ازدواج چاق میشید غیر از اینه که همش میخورید و میخوابید آقایون بیچاره هم مثل ... کار می کنند  :دی
« آخرين ويرايش: 15 مرداد 1388,ساعت 15:30:00 توسط علی » خارج شده است

من آريايی ام طفل اهورا نماد جاودانه آيين مهرورزی و عاطفه های سبز رنگ من از تبار آيينه و آفتابم هم قطار کاوه و هم پياله طاهر وارث بيستون و مالک اروند
« پاسخ #4 : 15 مرداد 1388,ساعت 16:22:48 »
ايمان
مدير

تشکر شده 74
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات

اگه نميترسن پس چرا فرار ميكنن؟
پس يه چيز ديگه هم اضافه شد
دخترا از چيزاي كثيف ميترسن (چندششون ميشه)! جلل الخالق
خوشبختانه من هم تو غذا درست كردن به كسي وابسته نيستم
تازه اگه كسي هم بلد نباشه غذا درست كنه ميتونه از بيرون بگيره
خيلي هم خوشمزه تر از غذاي خانم هاست
نه شوره نه بي نمكه و نه سوخته
در مورد خرج كردن هم كه علي خوب جواب داد
حرف حق تلخه
ههههه
خارج شده است

« پاسخ #5 : 15 مرداد 1388,ساعت 16:56:37 »
mohadese
عضو فعال
**

تشکر شده 25
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
پاسخ : بدو بيا جنس مخالفت رو ضايع كن (دعوا بين دخترا و پسرا ) New and HOT ‎‎! HOT‎! HOT

چاق شدن زن ها قبل از اينكه به خاطر خوردن و خوابيدن باشه به خاطر يه سري فرايندهاي زيستي درون بدنشونه.اينو ميتونيد تحقيق كنيد تا بهش پي ببريد.در ضمن خانوماي بيچاره كه اين روزا هم بايد بيرون از خونه كار كنن هم توي خونه! اونوقت اقايون كه ميرن به اصطلاح سر كار (عمومآ سر كار يا روزنامه مي خونن يا تو نت مي چرخن!) بعد كه ميان خونه انگار كوه كندن!! لم ميدن رو مبل يا دست به سينه ميشينن و دستور ميدن.تازه اگه يه اشكالي تو كار خانومه باشه كلي هم بهش گير ميدن و باهاش دعوا مي كنن و ميگن بايد يه زن ديگه بگيريم!!! بيچاره خانوما...
جناب اقاي ايمان خان! اون فرار كردن نيست.دوري جستن از كثيفي ها و پليدي هاست!! وقتي يه چيز كثيفي مياد طرفت بايد ازش دوري كني
خارج شده است

دیگران را ببخش نه به خاطر اینکه آن ها سزاوار بخشش تو هستند بلکه به خاطر اینکه تو سزاوار آرامشی
« پاسخ #6 : 15 مرداد 1388,ساعت 17:38:40 »
ايمان
مدير

تشکر شده 74
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
پاسخ : بدو بيا جنس مخالفت رو ضايع كن (دعوا بين دخترا و پسرا ) New and HOT ‎‎! HOT‎! HOT

إ إ إ إ إ إ ؟
پس اين فرايند مسخره فقط تو بدن زن هاي ايراني اتفاق ميفته؟
چرا خارجي ها اينطوري نيستن؟
و اما كار كردن زنها بيرون از خونه
كدوم زنه كه بيرون از خونه كار كنه و يه زندگي خوب و راحت و بي دردسر داشته باشه؟
زنهايي كه بيرون از خونه كار ميكنن پيش خودشون فكر ميكنن كه خيلي كار شاقي ميكنن
آخه اين زن هاي اين دوره و زمونه كه بيرون كار ميكنن چه سودي به بقيه ميرسونن؟
حقوقي كه ميگيرن يه چيزي هم بايد بذاري روش بدي بهشون تا بدن به اون يارو كه مياد كار خونه شون رو انجام ميده و خرج هاي بيخود و الكي ديگه ميكنن
تازه اين بهترين حالتشه
و اما كثيفي و تميزي
ملخ هم كثيفه؟
پس چرا ازش ميترسيد؟
شما نميتونيد هيچ دليل و توجيهي براي اين ترس الكي و مسخره تون بياريد
بايد قبول كنيد كه با  وجود 150 كيلو وزن و 60 سال سن باز هم از يه سوسك 3 گرمي ميترسيد
« آخرين ويرايش: 15 مرداد 1388,ساعت 17:53:35 توسط ايمان » خارج شده است

« پاسخ #7 : 15 مرداد 1388,ساعت 17:51:19 »
Admin
طراح وبسایت

تشکر شده 158
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1,786

ديدن مشخصات WWW

بكشين كنار من ميخوام نظر بدم
اصلا گيريم سوسك چندشه
چاق شدن چه صيغه اي ديگه ؟
مگه نه كه تو كتاب آسمونيمون آورده شده، زن ها رو براي لذت و مايه ي آسايش مردها آفريديم
آخه چاقم لذت داره ؟ آسايش ؟

تا قبل ازدواج هر روز جلو آينه و مواظب شكمشونن ، بعدش چي ؟ وقتي كه خره از رو پل گذشت بهونه ي مسايل ... رو ميارن
خارج شده است

مرا کسی نساخت خدا ساخت نه انچنان که کسی  خواست که من کسی نداشتم کسم خدا بود کس بی کسان

شما اجازه دیدن لینک ها را ندارید.
عضویت یا ورود
فعال شدن سیستم عضوگیری در پرشین
  جدید

عدم رعایت قوانین یک جامعه = بی احترامی به جامعه و اعضا =>امتیاز منفی/تعلیق موقت یا حذف حساب کاربری
« پاسخ #8 : 15 مرداد 1388,ساعت 19:22:42 »
علی
ناظم

تشکر شده 175
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW

آره دیگه این اندام فقط برای قبل از ازدواج هست بعد از اینکه خودشون رو به آقا پسرها انداختن دیگه وقتشه که تلافی این همه نخوردن رو یکجا در بیارن و میافتن به بخور بخور برا همینه که سریع چاق میشن .
این هم دلیل چاق شدنشون  كركر2

الکی فرایند زیستی رو بهونه می کنن نه بابا دلیلش همینه که خودم گفتم . 
« آخرين ويرايش: 15 مرداد 1388,ساعت 19:26:30 توسط علی » خارج شده است

من آريايی ام طفل اهورا نماد جاودانه آيين مهرورزی و عاطفه های سبز رنگ من از تبار آيينه و آفتابم هم قطار کاوه و هم پياله طاهر وارث بيستون و مالک اروند
« پاسخ #9 : 15 مرداد 1388,ساعت 20:37:16 »
mohadese
عضو فعال
**

تشکر شده 25
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات

جالبه، همتون مشكلتون فقط چاقيه؟؟؟ البته خيلي از دخترا اينطور فكر مي كنن كه اندام مناسب فقط واسه قبل از ازدواجه كه اين اشتباست.
نه ايمان، چاقي فقط مربوط به زن هاي ايراني نيست واسه همينم هست كه درصد چاقي تو امريكا و المان بالاتر از 50% هست.اين زنايي كه تو تلويزيون نشون ميده كلي از قبل روشون برنامه ريزي مي كنن.البته اينكه گفتم واسه اين نبود كه بخوام به طور كامل توجيح كنم.فقط خواستم بگم نمي شه به طور قطعي گفت چاقي صرفآ به خاطر خوردن و خوابيدنه.اخه خيلي ها هم هستن با وجود پرخوري و پرخوابي شديد به اون صورت چاق نمي شن.ولي خودم هم بر اين عقيدم كه مي شه با رژيم و ورزش هاي خاص جلوي چاقي مفرط رو گرفت و يه وزن متعادلي داشت و اينكه مي دونم اين چاقي قبل از اينكه واسه ديگران ضرري داشته باشه به ضرر خودمه.اون فرايند هم كه گفتم يه چيز مستدل و علميه.حالا شما فقط عيب و نقص خانوما رو مي بينين؟؟ مگه تعداد اقايوني كه بعد از ازدواج چاق مي شن كمه؟؟؟؟
خيلي ببخشيدا ولي اگه خانوما پول اقايون رو خرج نكنن و پولشون روي هم جمع بشه اونوقت خانومه بايد هر لحظه منتظر باشه تا هووش يا د*و*س*ت د*خ*ت*ر شوهرش سر و كلش پيدا بشه.در مورد صحبتاي قبلي منم كه حرفي زده نشد ظاهرآ چيزي واسه گفتن نداشتين و خودتونم قبول داشتين، اره؟؟!!!

علی : خانم بشارتی این پست رو شما دوبار ارائه کردید یکیشون رو حذف کردم علت کم شدن یکی از تعداد پستهاتون همین هست اینو گفتم تا شما در جریان باشید . با احترام
« آخرين ويرايش: 15 مرداد 1388,ساعت 21:44:41 توسط علی » خارج شده است

« پاسخ #10 : 15 مرداد 1388,ساعت 21:04:19 »
Admin
طراح وبسایت

تشکر شده 158
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW

كدوم صحبت قبلي ؟
اشاره كنيد تا شديدا جواب بدم
خارج شده است

مرا کسی نساخت خدا ساخت نه انچنان که کسی  خواست که من کسی نداشتم کسم خدا بود کس بی کسان

عضویت یا ورود
  جدید

عدم رعایت قوانین یک جامعه = بی احترامی به جامعه و اعضا =>امتیاز منفی/تعلیق موقت یا حذف حساب کاربری
« پاسخ #11 : 15 مرداد 1388,ساعت 21:33:50 »
علی
ناظم

تشکر شده 175
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW

آره دیگه میبینن اندام خودشون بی ریخت میشه از رویه حسادت باید غذاهای چرب بخورد شوهر بدبخت بده تا اون رو هم شکل خودشون بکنند . در ضمن این چاق کردن شوهر بیچاره تضمینی میشه تا از جهت د*و*س*ت د*خ*ت*ر و هوو خیالشون راحت باشه اما غافل از اینکه این شوهر بدبخت که از صبح تا شب جون میکنه تا خانوادش و همسر نامردش ( خب نامردم هست دیگه مگه دروغ گفتم ) در رفاه باشن دیگه وقتی نداره تا به این چیزا فکر کنه . دلم به حال این آقایون بی دفاع و مظلوم قرار گرفته میسوزه  گريه

راستی گفتم حسادت ؛ بابا این خانمها و دخترها عجب حسودایی هستند فکر کنم خدا وقتی داشته حسادت پخش میکرده برا خانمها یخورده که چه عرض کنم حسابی دستش رو شل گرفته بابا این خانمها نسبت به آقایون که هیچ نسبت به خودشون هم حسود هستند دیگه نسبت یه خانمهای قوم و خویش که غلظت حسادتشون از صد در صد هم میزنه بالا اونوقت آقایون بدبخت اصلا نمی دونند حسادت رو با کدوم دال ( د ) می نویسند .
خارج شده است

« پاسخ #12 : 15 مرداد 1388,ساعت 23:34:02 »
mohadese
عضو فعال
**

تشکر شده 25
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات

كدوم صحبت قبلي ؟
اشاره كنيد تا شديدا جواب بدم
‏ خانوماي بيچاره كه اين روزا هم بايد بيرون از خونه كار كنن هم توي خونه! اونوقت اقايون كه ميرن به اصطلاح سر كار (عمومآ سر كار يا روزنامه مي خونن يا تو نت مي چرخن!) بعد كه ميان خونه انگار كوه كندن!! لم ميدن رو مبل يا دست به سينه ميشينن و دستور ميدن.تازه اگه يه اشكالي تو كار خانومه باشه كلي هم بهش گير ميدن و باهاش دعوا مي كنن و ميگن بايد يه زن ديگه بگيريم!!! بيچاره خانوما...

حالا پسرا چه سودي دارن؟؟؟ جز اينكه به فكر شكمشون باشن و اينكه دستور دادن به ديگران رو از افتخارات خودشون ميدونن كار ديگه اي هم بلدن؟؟؟؟ دو روزم كه خانوما خونه نباشن كه خونه رو به گند مي كشن!!!‏
خارج شده است

« پاسخ #13 : 15 مرداد 1388,ساعت 23:57:13 »
mohadese
عضو فعال
**

تشکر شده 25
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات

در مورد پست ممنون اقا علي لطف كردين.از اين اتفاقا زياد واسم افتاده منتها بعدش خودم مي ديدم و پاك مي كردم ولي اين پست نشد كه بعد نگاه كنم و اگه دوبار اومده پاك كنم.
اول اينكه مگه اقايون قدرت تشخيص ندارن كه وقتي غذا چربه متوجه بشن و تذكر بدن به خانومشون كه ضرر داره و مثلا چربي يا نمكش رو كم كن؟؟؟ خوبه كه خانوما تو اين موارد خوب حرف گوش ميكنن!! دوم اينكه خيلي ببخشيدا ولي اصولآ هوو و اينا واسه ظاهر اقايون كه باهاشون نيستن، واسه پوووووولشوووووونههههههه! در مورد حسادت هم تا حدودي باهاتون موافقم.اما بين پسرا هم حسود ديدم همون طور كه بين دخترا پيدا مي شه كه حسود نباشن
خارج شده است

« پاسخ #14 : 16 مرداد 1388,ساعت 00:47:22 »
Admin
طراح وبسایت

تشکر شده 158
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW

‏ خانوماي بيچاره كه اين روزا هم بايد بيرون از خونه كار كنن هم توي خونه! اونوقت اقايون كه ميرن به اصطلاح سر كار (عمومآ سر كار يا روزنامه مي خونن يا تو نت مي چرخن!) بعد كه ميان خونه انگار كوه كندن!! لم ميدن رو مبل يا دست به سينه ميشينن و دستور ميدن.تازه اگه يه اشكالي تو كار خانومه باشه كلي هم بهش گير ميدن و باهاش دعوا مي كنن و ميگن بايد يه زن ديگه بگيريم!!! بيچاره خانوما...

حالا پسرا چه سودي دارن؟؟؟ جز اينكه به فكر شكمشون باشن و اينكه دستور دادن به ديگران رو از افتخارات خودشون ميدونن كار ديگه اي هم بلدن؟؟؟؟ دو روزم كه خانوما خونه نباشن كه خونه رو به گند مي كشن!!!‏

سود پسرا در يك جمله
همين قدر كه هستيم _خود وجود ارزشمندمون _خودش كليه ! 
خارج شده است

عضویت یا ورود
  جدید

صفحه: [1] 2 3 4 5 6 ... 17   بالا

پرش به :  

link and logo exchange with persian.cc forums

انجمن هاي پرشین یک فروم تخصصی با محور موضوعات تکنولوژی ، دانشگاه ، پروژه ، عكاسي ، فني ، موبايل ، اخبار ، فيلم ، موزيك ،کامپیوتر، اینترنت و علوم مرتبط است که با بخش بندی های متنوع در قالب فرومهای تخصصی، کاربران به بحث و تبادل نظر با یکدیگر می پردازند. رعايت قوانين و عرف جمهوري اسلامي الزاميست ،

وبسايت تابع قوانين جمهوري اسلامي ميباشد